A Golden Globe kedvenc szettjei

Mint minden nagy díjátadó után, most is elárasztották a netet a megjelenő hírességek képei. Ettől függetlenül azért én is megmutatnám a kedvenceim,és azt, hogy mit lehet bátran ellesni tőlük!

I. Lupita Nyong'o


Minden annyira egyszerű és letisztult ezen az összeállításon és lám, nem kellett túlbonyolítani ahhoz, hogy Lupita az egyik legszebb nő legyen az eseményen! A sminkjét egy kis arany csillám teszi különlegessé, egyébként az is viszonylag egyszerű, tus+vörös rúzs kombináció. Azt pedig külön értékelem, hogy szinte minden képen őszintén mosolyog és nem csak az előre begyakorolt pózokat ismételgeti a fotósoknak! Vagy nagyon jó a begyakorolt póz ;)


II. Emma Watson


Emma Watson stílusát imádom. Ez a különleges ruha is gyönyörűen áll rajta, bár nem gondolom, hogy feltétlenül az alkalomhoz illő. A kék cipőt nem értem egészen. Az még nem szúrná a szemem, hogy más színű, mint bármelyik másik ruhadarab, viszont valahogy anyagában nem illeszkedik a szetthez. A különleges fülbevaló viszont nagyon tetszik! Egyébként az ő sminkjét és frizuráját bárki könnyedén el tudja készíteni otthon is, nem kell hozzá profi szépségcsapat, és mégis mintha tündökölne ez a lány a vörös szőnyegen! Itt van egyébként egy aranyos rövid interjú vele amiben egy szépségtippet is ad nekünk!


III. Zooey Deschanel


Egy királylány. A virág talán kicsit sok, de egyébként minden tökéletesen passzol. Ez a csillámló tüllszoknya csodás és tetszik ahogy a rövid pulcsi divatot az elegáns vonalra átvitte a tervező. A frizura és a smink szintén nem túl bonyolult, ezt is könnyedén meg tudjátok csinálni otthon. Egy hajgumi, néhány hajtű és már kész is az oldalkonty.


IV. Ők is ott voltak


A fenti négy hölgy (Amber Heard, Kaley Cuoco, Vanessa Hudgens, Emma Thompson) is csodásan nézett ki a díjátadón! Amber ruhájának szabása igazán nőies és a feltupírozott frizura is nagyon jól áll neki. Kaley egy mintás ruhát választott, ami egyszerre modern és régimódi. Az én ízlésemhez pont passzol! Vanessa after party-s estélyije merészen kivágott, de a vonala egyszerű és nőies. Nagyon jól mutatott ebben a csillogó szettben. Emma Thompson ruhájának felső része annyira különleges, hogy mindenképp be akartam válogatni a kedvencek közé!

Úgy tűnik idén a természetes sminkek (sokaknál vörös rúzzsal) domináltak, amit jó látni. Színben a vörös és a szürke is nagy divat volt. A legtöbben visszafogottabb ruhában jelentek meg, bár azért néhányan az after party-n bekapcsolták a ...khmm...exhibicionista üzemmódot ...



Ha kíváncsiak vagytok a többi híresség estélyijére is, itt bogarásszatok:
Nektek kik tetszettek a legjobban! Ha tudtok választani, írjátok meg hozzászólásban! :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: