Paris Fashion Week spring/summer 2014 kedvencek

A kedvenc kollekcióim fogom a következőkben bemutatni az idei Paris Fashion Weekről. Annyi biztosan látszik, hogy a színes, mintás ruhák kerültek előtérbe a válogatásban. Mindegyik tervező után megtaláljátok a linket a kollekció többi darabjához, valamint a teljes divatbemutató videójához. 

I. Nina Ricci


A csipkés, könnyű, libbenő anyagok és a hordható fazonok ragadtak meg a legjobban Nina Ricci kollekciójában. A csinos kabát alól kikandikáló titokzatos csipkés ruhácskákról nem tudtam levenni a szemem, úgyhogy kettőt is beválogattam a képek közé. A második két ruhán a sűrű színes mintát imádom, amik mellett mégis elegáns marad a szett.

II. Rohas


Nagyon jó, ahogy mindenféle metál hatású anyag keveredik egy-egy összeállításban. Hát így lehet az aranyat ezüsttel vagy bronzzal ízlésesen kombinálni és elvonni a figyelmet a modellek buli után hajnalban részegen hazatipegősre sminkelt arcáról!

III. Manish Arora


Különösebben ez a stílus nem passzol az enyémhez, viszont kétségtelen, hogy a színek és a minták szuperül lettek kombinálva. Nyáron, napbarnított bőrhöz pedig kifejezetten jól passzolhatnak. 


IV. Dior


A fekete és a fehér alapszínek lettek kombinálva más, élénk színekkel. A képek megmutatják, hogy öltözetünket 1-1 színes ruhadarabbal vagy kiegészítővel milyen jól feldobhatjuk. Egyébként a fazonok is nagyon kreatívan lettek megtervezve! Ilyen tekintetben a 3-4. ruha a kedvencem. (Magában a bemutatóban pedig a hangulat a sok-sok növénnyel, a félhomály, valamint a modellek aranyszínű szemöldöke valamiért nagyon belopta magát a szívembe.)


V. Dries van Noten


Ezek is abszolút hordható darabok, a színük pedig valami csodálatos. Vagy legalábbis az én ízlésemhez és stílusomhoz nagyon illenek. Ha a 6 kiválasztott tervező közül kéne választanom, akkor ő az, akinek a kollekciójából biztosan vásárolnék (már persze, ha meg tudnám fizetni)

VI. Valentino



Ez az a kollekció, amiből alig bírtam kiválasztani 4 képet, mert mind annyira tetszett. Az egész koncepció szuper. Itt is a fekete alappal játszottak és ezt kombinálták csodaszép, élénk színekkel. Szerintem telitalálat!


Nektek melyik kollekciók tetszettek idén a legjobban? Írjátok meg hozzászólásban!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: