Télen is leggingsben


A leggingst még mindig imádjuk és miért ne viselhetnénk télen is? Persze azért oda kell figyelni, hogy lehetőleg vastagabb (már-már nadrágra hasonlító) darabot válasszunk vagy vegyünk alá harisnyát, nehogy felfázzunk! De jó időben jöhet a sok-sok kényelmes vagy épp vonzó kombináció! Itt egy kis inspiráció:


I. Kényelmeskedőknek pihe-puha meleg kombó: 

Akkor is lehetsz csinos, ha legszívesebben csak beburkolóznál egy jó meleg pulcsiba és elrévedve bambulnál bele a világba. Én mindig végigtapogatom a kötött holmikat a boltokban és megnézem, hogy elég puhák-e. Tégy te is így és válaszd ki a szekrényedből a legfinomabb anyagút! Sokszor az egyszerűbb is bőven elég, nem kell túlvariálni az összeállítást. Egy karakteres darab önmagában különlegesé tesz! Most úgyis divatosak a 2. szetten látható fazonú kardigánok amik azonnal feldobnak bármilyen ruhát. Az utcára azért lehetőleg minél hosszabb kabátot vegyél vagy alul összehúzható dzsekit, mert ezek a pulcsik aztán tényleg nem védenek a hidegtől lefelé.

II. Vedd téliesre!

Ha télies mintájú ruhadarabot választasz, a többi lehetőleg legyen minél egyszerűbb! Karácsony már elmúlt, nem kell úgy kinézni, mint egy karácsonyfa, de ezt inkább nem mondom, mert annyira közhelyes és néha mégis jó keverni a mintákat. Szarvasos leggingshez egyszínű felső, mintás pulcsihoz egyszínű nadrág illik a legjobban. (Egyébként ezeket a hópelyhes ékszereket imádom!)


III. Egy kis nőiesség:

Melegebb napokon bevállalhatod a szoknyát akár vékonyabb leggingsszel vagy harisnáyval is, de azért öltözz fel alaposan mellé! Fehérneműboltokban lehet kapni kis csipkés shortokat, amik védenek a felfázástól (és a kényelmetlen miniszoknyás szituációktól). Ebay-en safety short  keresőkifejezéssel megtaláljátok.

Remélem titeket is inspiráltak a fenti képek és beszereztek néhány téliesebb leggingst. Azt sem tartom kizártnak, hogy a sok "öltözzfelrendesenéssapkasál" intelem hatására máris elkezdtetek fázni, valamint a vesétek is fáj. De bízom abban, hogy lesz még igazi hideg, havas telünk amikor ezekre szükség lesz ;)

Képek forrása: 1|2|3|4|5



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: