Top 3 kedvenc a 2014-es Oscar-gáláról ruha és beauty ketagóriában

Sok-sok gyönyörű ruhakölteményt lehetett látni idén is az Oscar-díjátadón, ám ha választanom kell, az alábbi három híresség megjelenése tetszett a legjobban. Valamiért a szememben ezek a lágy esésű halvány ruhák illettek a legjobban az esemény eleganciájához. Penelope Cruz egyébként is nagy kedvencem. Gyönyörű ez a nő, ez a görögös fazonú estélyi pedig igazi királynővé tette. Meryl Streep ruháján talán az öv tetszett a legjobban, ami pontosan passzolt a kiegészítőihez. Kate Hudson ruhájához pedig szerintem nem is kell semmit hozzáfűzni. Gyönyörű úgy, ahogy van.


Ha a sminkeket és a frizurákat nézzük, Emma Watson most is elvarázsolt. Egészen vadra vette a figurát ezzel a dögös hajjal, a fülkarikával és a vörös rúzzsal. Nekem nagyon tetszik és ti is könnyen elkészíthetitek ezt a külsőt otthon, ha buliba készültök! Anne Hathaway a hajával keltette fel a figyelmem. A rövid nem mindenkinek áll jól, és ha jól is áll, akkor is nagyon el kell találni a fazont. Na ez most tökéletes lett. A sminket pedig nálam magasan a karakteres szemöldök viszi. Angelina Jolie idén egy romantikusabb, nőiesebb sminket és frizurát választott. A füstös szemek és az egyszerű, leengedett haj nagyon nőiessé tették.


Nektek kik voltak a kedvenceitek idén stílus tekintetében?




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: