Carnival of Colours vs Viva Brasil

Az Essence és a Catrice háza táján is egy-egy nyárias, brazilos kollekció készült. Bár még talán korai a nyárra gondolni, de az tény, hogy napbarnított bőrön csodásan mutathatnak ezek a vibráló színek. Örültem, hogy most olyan trendkiadások jöttek ki, amik a sötétebb bőrtónushoz és a sötét hajhoz is illenek, már csak azért is, mert bár napozós időszak nincs, de a szoliszezon már bőven beindult.

A szívemhez a Carnival of Colours sokkal közelebb áll, de azért az Essence pirosítóit és a csillámporokat is elfogadnám! A Viva Brasil nekem több ponton is kicsit gyerekes hatást kelt. Ezek az ajakbalzsamok például az illatos radírokra emlékeztetnek. A színes spirálok nagyon bejönnek és elvileg hajra is lehet őket használni. Kérdés, hogy ebben a szerepben hogyan teljesítenek...

 A Catrice szemhéjpúderei hihetetlenül el lettek találva, de a tustoll és a képen az alsó szájfény is szuper lehet. A körömlakkok színei hasonlítanak az Essence lakkjaiéra, csak sokkal minőségibb hatást keltenek. 




Nektek bejön ez a brazilos irány?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: