Vizsgázz stílusosan!

Újra itt a vizsgaidőszak és vele a kényelmetlen, meleg, össze-vissza gyűrődő ünneplő ruhák ideje. Legalábbis egyetemi létem első éveiben még így volt. Aztán egyre lazábban kezdtem kezelni az öltözködést, hiszen rájöttem, hogy attól még, hogy vizsgázni készülök, nem kell uniformizálnom magam és leragadni a fekete szoknya-fehér blúz kombinációnál. Persze szigorlatokon és államvizsgán azért oda kell tenni magunkat, de egy "mezei" vizsgán szerintem nyugodtan megengedhető, hogy némi színt vigyünk a megjelenésünkbe. Ettől még lehetünk összeszedettek, komolyak az elegánsak. Készítettem nektek három montázst, amin olyan szetteket láthattok, amik nyugodtan viselhetőek vizsgákon is, ráadásul nem fogtok bennük attól szenvedni, hogy beleizzadtok, hogy furán áll már az az évek óta használt "ünneplős szoknya"...

I. Fehér blúzban, de csak lazán: 

Jelzés értékkel választhatsz fehér blúzt, de nem kell feltétlenül leragadni a fekete alsó résznél. Alkalomhoz illő lehet egy kényelmes farmer is, mint ahogy a képeken is látszik. A szetted pedig egyéniségedhez szabhatod különböző kiegészítőkkel. A mostanság trendi statement nyakláncok például nagyon fel tudják dobni a legegyszerűbb ruhadarabokat is. 

II. Egy szép blézer mindent feldob:

Viselhetsz akár egy egyszerű fekete pólót is, a blézer mindennek eleganciát kölcsönöz. Itt ráadásul játszhatsz a színekkel is, ezzel nem veszíted el a komolyság benyomását. Jöhetnek hozzá a farmerek és a színes nacik vagy szoknyák is. 



III. Királylányoknak:

Voltaképp sehol nincs leírva, hogy a fekete-fehér az egyenruha a vizsgákon, mégis mindenki azt viseli, megszokva a gimis ünnepségek és az érettségik elvárásait. Igazság szerint viszont bármilyen más elegáns ruhát egészen nyugodtan felvehetsz (na jó, azért nem nagy estélyire gondolok). Például ezekhez hasonló kényelmes, de nagyon csinos nyári ruhácskákat is. 

Ti mit szoktatok viselni a vizsgákon?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: